Hodnocení obchodu

4,9 639 hodnocení
5
627x
4
5x
3
0x
2
0x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
MB Avatar autora Marie Bílková | 24.4.2024
Avatar autora Iveta Čižmařová | 24.4.2024
MH Avatar autora Miroslava Hanzlíčková | 23.4.2024
IM Avatar autora Ivana Matoušková | 23.4.2024
Jsem spokojená.
IO Avatar autora Irena Opalecká | 19.4.2024
FP Avatar autora František Pavelka | 18.4.2024
Nedostal jsem vzorek zdarm.
V Avatar autora Veronika z Lilea.cz (Administrátor) 24.4.2024
Dobrý den, moc se omlouváme za chybu. Upozorním na to personál skladu. Doufáme, že Vás alespoň potěšila pomáda na rty, kterou jsme Vám k nákupu přidali zdarma.
AV Avatar autora Alena Vašáková | 13.4.2024
IG Avatar autora Ilona Galiová | 3.4.2024
Výhodné ceny, rychlé dodání. Maximální spokojenost.
V Avatar autora Veronika z Lilea.cz (Administrátor) 11.4.2024
Dobrý den, děkujeme za recenzi a jsme rádi, že jste byla s našimi produkty, průběhem objednávky i doručením zcela spokojena. Není větší pochvaly. Děkujeme za Vaši důvěru a těšíme se na Vaše další nákupy.
MS Avatar autora Marie Skalická | 3.4.2024
Opravdu moc, dodání nečekaně rychlé. Za mně super
V Avatar autora Veronika z Lilea.cz (Administrátor) 11.4.2024
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste byla spokojená, děláme pro to maximum. Mějte se krásně.
JM Avatar autora Jana Mičková | 3.4.2024
S produkty, objednávkou i doručením jsem byla 100% spokojena a mohu s čistým svědomím doporučit.
V Avatar autora Veronika z Lilea.cz (Administrátor) 11.4.2024
Dobrý den, děkujeme za recenzi a jsme rádi, že jsme mohli splnit Vaše očekávání a věříme, že Vás budeme moci přivítat v našem e-shopu znovu. Mějte se moc hezky.
LC Avatar autora Lenka Chmelenska | 2.4.2024
Spokojená
DM Avatar autora Dana Musílková | 2.4.2024
VM Avatar autora Veronika Musilová | 30.3.2024
PA Avatar autora Přemysl Adamovič | 27.3.2024
Absolutní spokojenost, rychle odesláno
V Avatar autora Veronika z Lilea.cz (Administrátor) 11.4.2024
Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste ocenil rychlost odeslání Vaší objednávky, což je pro nás prioritou. Těšíme se na Vaše budoucí nákupy a děkujeme, že si vybíráte naše služby. Pokud byste měl jakékoli dotazy nebo připomínky, jsme zde pro Vás.
JV Avatar autora Jana Vychodilová | 27.3.2024
LK Avatar autora Libor Kitner | 26.3.2024
KS Avatar autora Karel Skoupý | 21.3.2024
MD Avatar autora Marie Dvořáková | 21.3.2024
velká spokojenost
V Avatar autora Veronika z Lilea.cz (Administrátor) 25.3.2024
Děkujeme Vám za Vaši recenzi a jsme velice rádi, že vyjadřujete velkou spokojenost s našimi službami. Je pro nás důležité, aby naši zákazníci byli s našimi produkty i celkovým servisem plně spokojeni. Krásný den.
IW Avatar autora Iveta Wehrsingerová | 21.3.2024
JD Avatar autora Jitka Děnglová | 19.3.2024