TESTOVÁNÍ PRODUKTŮ: New Nordic Hair Volume šampon+kondicionér+sérum

Ráda bych se s vámi podělila o své zkušenosti s produkty New Nordic Hair Volume™, a to konkrétně:

New Nordic Hair Volume™ Duopack šampón & kondicionér

New Nordic Hair Volume™ sérum

Po uplynutí 3 měsíců vám níže přiblížím, jak testování probíhalo, svá doporučení a výsledky.

Věřím, že vám tyto informace mohou posloužit jako inspirace a pomocník při rozhodování při cestě za krásnějšími vlasy.

Poznatky a doporučení

Začala jsem s duopackem šamponu a kondicionéru. Oba produkty jsou vyrobeny na přírodní bázi bez škodlivých složek, které by vlasy mohly zatěžovat. Šampon vlasy nádherně očistil a kondicionér zajistil, že se snadno rozčesávaly. Musím přiznat, že rozčesávání mých dlouhých vlasů bylo dříve noční můra, ale po použití tohoto kondicionéru se stalo hračkou.

Pokud se rozhodnete pro koupi, určitě doporučuji koupit rovnou duopack šampon+kondicionér. Kdo máte zkušenost s přírodními šampóny, víte, že rozčesávání bez kondicionéru je těžší. Je tomu tak proto, že šampon neobsahuje žádné chemické složky, které by jej sice uhladily, ale zároveň ucpaly a znečistily jak vlas, tak pokožku. U kondicionéru určitě oceníte jeho krásnou vůni.

Dalším krokem v mé rutině bylo aplikování séra. Již po prvním použití jsem si všimla, že moje vlasy jsou hladší a mají výraznější lesk. Sérum jsem aplikovala tak, že jsem do dlaní nastříkla dvě dávky pumpičky, rozetřela mezi dlaněmi a poté jemně vmasírovala do vlasových délek. Díky tomuto kroku jsem mohla vynechat další styling, což mi šetřilo čas i vlasy před dalším zatěžováním. Stačilo, abych vlasy po aplikaci séra již jen vyfoukala fénem ve směru růstu vlasů. Velká výhoda hlavě pro nás, které nechtějí stylingem vlasů strávit půl života a které často nestíháme 😊.

Výsledek

Po třech měsících používání mohu konstatovat, že moje vlasy vypadají zdravě, jsou silnější a lesklejší. S produkty New Nordic Hair Volume jsem nadmíru spokojená a měnit je rozhodně nebudu.

Za největší přednost těchto produktů považuji jejich přírodní složení, které mým vlasům dodává to nejlepší, aniž by je zatěžovalo. V dnešní době, kdy jsme denně vystaveni tolika škodlivinám, je pro mě důležité najít produkty, které jsou šetrné nejen k mým vlasům, ale i k planetě.

Pokud tedy stojíte na rozcestí a hledáte řešení pro své vlasy, vřele doporučuji vyzkoušet produkty New Nordic Hair Volume. Budete překvapené, jak velkou změnu mohou přinést. Jde o investici do vaší krásy, která se rozhodně vyplatí.

S láskou a nadějí, že vaše vlasy najdou svou cestu ke zdraví a kráse, tak jako ty mé.

Veronika